Paino: 91,4kg

Antakaa mun nyt vaan rauhassa huijata itseäni ja kuvitella todella, että paino on laskenut. Älkää tulko sanomaan tosiasioita, joita tiedän ja joita minulla on toitotettu aivan liian monta kertaa. Tiedän, että vaa'an lukemista ei näy kuin joitakin nestetasapainon vaihteluita, tiedän, ettei joka päivä saisi käydä vaa'alla kerran viikossa vähintään, tiedän, että jos juon litran vettä painoni nousee kilolla ja en silti olisi lihonut yhtään. Tiedän.

Silti menin vaa'alle. Ja olin tyytyväinen, yllättynyt ja iloinen nähdessäni tuon luvun singahtavan näyttöön. Toi saa mut sietämään pientä nälkää ja yrittämään nyt vaan sinnitellä ilman ainaisia herkkuja. Vaa'an näyttämä tulos saa mut uskaltamaan pukeutua ja lähteä ulos, kun en enää paina niin paljoa ja ole siis niin lihava (vaikkei parin sadan gramman laskua tuskin huomaa, niin silti. Luulen tän olevan enemmänkin psyykkistä kuvitelmaa) ja tieto siitä, että paino tosiaan voi näyttää vähemmän, saa tsemppaamaan, kyllä se paino siitä pikku hiljaa laskee ja sitä rataa.

Antakaa nyt siis vaan mun huijata itseäni, älkää sanoko mitään.

Eilen kävin juoksemassa. Ei olisi millään meinannut jaksaa juosta. Ei sitten millään. Ehkä johtuen siitä, että mulla oli tuulitakin alla paksu huppari. Tai sitten vaan että siitä, että olen laiska, lihava ja todella huonokuntoinen. (mut huolimatta noista samoista jutuista, olenhan aina ennenkin ollut laiska, lihava ja huonokuntoinen, mutta silti jaksanut juosta edes jonkin vertaa) Jaa, no en sitten tiedä.

Mutta! Juoksin kuitenkin, melkein saman verran kuin aina ennenkin!

1239789358_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

EDIT:

46 päivää kesälomaan. Toisin sanoen 6 ja puoli viikkoa. Kuusi ja puoli kiloa olisi siis mahdollista laihtua. Tässä kohtaa se tarkottaisi sitä, että painaisin kesäloman lopulla 85kg. Sekin ehdottomasti parempi kuin tämä ällöttävä paino, yli 90kg. Hieman tietysti harmittaa, että menin säheltämään nämä pari viikkoa, jotka olisin voinut käyttää paremminkin ja vain laihtua ja päästä siihen 81 kiloon, mutta tuo 85kg on ihan hyvä. Siihen tähtään. Pakko!
En kestä olla kesälläkin tällainen mammutti, jonka päälle vaatteet eivät mahdu, jos mahtuvat kiristävät ja läskit tursuavat joka puolelta! En halua hävetä itseäni kokoaikaa ja jatkuvasti. En tahdo!