Juoksin. Enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Masokismia parhaimmillaan. Oikeasti. Siitä rääkkäämisestä tuli jopa hyvä olo. En silti juossut kuin korkeintaan 1,5km. Kai. En tiedä. Enkä jaksa miettiä sitä. Pääasia on, että juoksin.

Vatsalihaksia tein sellaiset 50. Reisiä molempia 80. Ja sitten kävin kuumassa suihkussa. Ihanan rentouttavaa.

Ajattelin, että jos en mene huomenna kouluun, voisin mennä aamulla koiran kanssa lenkille ja sitten tehdä vatsat ja niin pois päin. Illalla sitten voisin mennä uudelleen, riippuen fiiliksestä. Mun kaveri on tulossa meille yöksi huomenna, enkä tahtoisi, että näin alkuun yksikään päivä jää välistä. Tosin.. voisinhan pyytää kaverini lenkille mukaan. Hän tosin sanoi, että hänellä on jalka kipeä. Njooo, käyn aamulla! Se voisi olla todella virkistävää, heti herättyä juoksemaan ja sitten vatsoja ja kuumaan suihkuun! Hei joo !

Sitten päivällä siivoan koko huoneen putipuhtaaksi kaverin tuloa varten. Ajattelin, että jos raahaisin tuon maton tuulettumaan, imuroisin koko lattian ja sitten vielä rätillä pyyhkisin lattiat puhtaaksi. Petaisin sängyn kerrankin kunnolla, järjestäisin pöydän ja hyllyt ja sen jälkeen puhdistaisin pölyistä. Oivallista hyötyliikuntaa! Ja sitten lähtisin jälleen päivällä koiran kanssa ulos.

Tänään olin 20min ja 30min koiran kanssa kävelyllä tuon juoksulenkin lisäksi.

Juokseminen tuntuu hyvältä. Vielä eilen se tuntui pakkopullalta. Nyt hyvältä. Todella hyvältä. 65 kiloa, täältä minä tulen! Hoikka uusi elämä, täältä minä tulen!